The Game Awards 2022 Ne Zaman?


Oyun Ödülleri 2022 Ne Zaman

The Game Awards 2022 saat kaçta?? Geoff Keighley, yılı son bir şovla uğurlamak için sahneye çıktığında, neredeyse yılın o zamanı geldi. Yılın en iyi yeteneklerine verilen çok sayıda ödül ile 2023 ve sonrası için çeşitli fragman ve duyurulardan oluşan, Oyun Ödülleri tatil sezonundan hemen önce her zaman güzel bir sıçrama yapar. Çok yakın bir gelecekte dünya çapında yayınlanacak, ancak tüm ayrıntılar neler? Tarihler ve saatler nelerdir? Hangi oyunlar gösterilecek? Bu kılavuzda, bilmeniz gereken her şeyi size anlatmayı amaçlayacağız.

The Game Awards 2022 Ne Zaman?

The Game Awards hangi tarih ve saatte başlıyor? Oyun Ödülleri 2022, 8 Aralık Perşembe, ve Los Angeles’taki Microsoft Theatre’dan canlı yayınlanacak. Her saat dilimi için başlangıç ​​saati aşağıdadır:

  • Kuzey Amerika: 16:30 PST / 17:30 CST / 18:30 CST / 19:30 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 12:30 GMT
  • Avrupa: 01:30 CET / 2:30 CET
  • Asya/Okyanusya: 9:30 JST / 8:30 AWST / 11:30 AEDT

Lütfen dikkat: Birleşik Krallık, Avrupa, Asya ve Avustralya’dakiler için gösteri teknik olarak 9 Aralık Cuma günü başlayacak. Canlı izlemeyi planlıyorsanız, en iyisi biraz kahve alın.

The Game Awards 2022’yi Nereden İzleyebilirsiniz?

Oyun Ödülleri, hemen hemen her büyük sosyal platformda canlı olarak yayınlanacak. Ancak izlemenin en kolay yolu, Youtube veya Seğirme ilgili bağlantılar aracılığıyla. Ayrıca etkinliğin canlı bir blogunu burada, Push Square’de sunacağız. Bizimle ve toplulukla birlikte izleyin! Şovu canlı izleyemiyorsanız endişelenmeyin – ilgili tüm haberleri mümkün olan en kısa sürede ana sayfada yayınlayacağız.

The Game Awards 2022 Ne Kadar Sürecek?

Bu yılki Oyun Ödülleri için bir çalışma süresi onaylanmadı, ancak oldukça uzun olmasını beklemelisiniz. Geçen yılki gösteri, ön gösteri dahil yaklaşık üç buçuk saatti, bu yüzden bu yıl da aşağı yukarı aynı olacağını tahmin edebiliriz. Üç saatlik atıştırmalıklarınız olduğundan emin olun!

The Game Awards 2022’ye Hangi Oyunlar Aday Gösterildi?

Oyun Ödülleri 2022, adından da anlaşılacağı gibi, yılın en büyük ve en iyi oyunlarını ve çok sayıda kategoride daha fazlasını ödüllendiren bir ödül törenidir. Gösteri sırasında, kazananların birçoğunun sahnede duyurulacağını, müzik performansları ve gelecek başlıklar için fragmanlarla noktalandığını göreceğiz. Bu ödüller için hangi oyunlar aday gösterildi?

Yılın Oyunu için beklediğiniz oyunlar: Elden Ring, God of War Ragnarok ve Horizon Forbidden West, Stray ile birlikte en iyi gong için yarışıyor. Xenoblade Günlükleri 3ve A Plague Tale: Requiem. Yine de ilk üçü çoğu kategoride aday gösteriliyor, bu yüzden her birinin en az birkaç galibiyet almasını bekliyoruz. Yüksek oranda aday gösterilen diğer oyunlar Sifu, Gran Turismo 7 ve Ölümsüzlük. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.

Her kategoride oy vermek isterseniz, bunu şu adresten yapabilirsiniz: Resmi Oyun Ödülleri web sitesi.

The Game Awards 2022’de Hangi Oyunlar Gösterilecek veya Duyurulacak?

Bu noktada, The Game Awards 2022’de nelerin duyurulabileceği hakkında resmi bir şey bilmiyoruz. Yine de, her zaman olduğu gibi, ortalıkta dolaşan bazı söylentiler ve büyük güne yaklaşırken yapabileceğimiz bazı mantıklı tahminler var.

Wumpa League adlı potansiyel olarak çok oyunculu bir oyun olan Geoff’un şovunda gösterilen yeni bir Crash Bandicoot oyunu hakkında mırıltılar duyuyoruz. İlk alay resmi bir PR paketinden geldiği düşünüldüğünde, bu bir kilit gibi görünüyor.

Başka bir yerde, güvenilir muhabir Jeff Grubb, Fallen Order’ın devamı niteliğindeki Star Wars Jedi: Survivor’ın The Game Awards’da çıkış tarihi alabileceğini öne sürdü. Aynı şekilde, Final Fantasy XVI’nın da gösteri sırasında kesin bir tarih alacağı söyleniyor.

Şimdiye kadar bu kadar, ancak The Game Awards 2022 ile ilgili haberler geldiğinde bu sayfayı güncelleyeceğiz.


The Game Awards 2022’yi izlemek için heyecanlı mısınız? Sizce hangi maçlar kupayı eve götürür? Geoff Keighley’nin spor ayakkabısı bu sefer nasıl görünecek? Aşağıdaki yorumlar bölümünde tartışın.




Kaynak : https://www.pushsquare.com/guides/when-is-the-game-awards-2022

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir