Fortnite 3. Bölüm 4. Sezonun Kırılma Etkinliği Ne Zaman? – Kılavuz


Fortnite 3. Bölüm 4. Sezonun Kırılma Etkinliği Ne Zaman?
Resim: Kareye İt

Saat kaç Fortnite 3. Bölüm 4. Sezonun Kırılması Etkinlik? Epic Games bir başkası için hazırlanıyor, ahem, epik Bölüm 3 Sezon 4’ü Kırılma adlı bir etkinlikle bitirdiği için bu hafta sonu tek seferlik tek gösteri. Ama merak ediyor olabilirsiniz: Fortnite Bölüm 3 Sezon 4’ün Kırılma etkinliği ne zaman? Bu sayfada, hiçbir anı kaçırmamanız için tüm yanıtlara sahip olacağız.

Fortnite 3. Bölüm 4. Sezon Kırılma Etkinliği: Saat Kaç?

Fortnite Bölüm 3 Sezon 4’ün Kırılma etkinliği şu tarihte başlayacak 3 Aralık 2022 Cumartesi de 16:00 ET. Ülkenizde saatin kaç olduğundan emin değilseniz, aşağıda kullanışlı bir saat dilimleri kılavuzu ekledik:

  • Kuzey Amerika: 13:00 PST / 14:00 MST / 15:00 CST / 16:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 21:00 GMT
  • Avrupa: 22:00 CET / 23:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 06:00 JST / 5:00 AWST / 8:00 AEDT

Fracture oynatma listesine katılabileceksiniz 30 dakika önce yukarıda listelenen başlangıç ​​saatine kadar devam edecek ve devam eden etkinliğe şu ana kadar atlayabilecektir: 40 dakika sonra başlangıç ​​zamanı. Lobideyken benzersiz bir bekleme aşaması olacak ve en fazla dört arkadaşınızla takım kurabilecek veya takım kurmaları için yabancılara ifade verebileceksiniz.

Fortnite 3. Bölüm 4. Sezon Kırılma Etkinliği: Ne Beklenmeli?

Fracture’ın Fortnite Bölüm 3 Sezon 4’ün sonunu işaretleyeceğini ve aslında Bölüm 4 Sezon 1’i başlatarak Battle Royale’in şimdiye kadarki en kısa bölümünü işaretleyeceğini zaten biliyoruz. Ana sanat eserine ve fragmanlara bakılırsa, bunun görevdeki sezon için yıkıcı bir son olacağını varsaymak muhtemelen güvenlidir ve sürüm yeniden başladığında yeni bir ada söylentileri vardır. Epic, canlı etkinliği “dünya dışı ve beklenmedik bir sosyal etkinlik” olarak tanımladı ve 2 Aralık ile 4 Aralık arasında giriş yaparsanız, Tost Kızartması İfadesi bir şekilde uygun görünen bir ödül olarak.

Fortnite 4. Bölüm 1. Sezon: Ne Zaman Başlayacak?

Fortnite, Fracture canlı etkinliğinden hemen sonra çevrimdışı olacak, ancak Fortnite Bölüm 4 Sezon 1’in 4 Aralık 2022 Pazar. Tam olarak neyi gerektireceği, Fracture’ın ardından ortaya çıkacak, ancak serinin denenmiş ve test edilmiş üçüncü şahıs nişancı oyun döngüsünü önemli ölçüde değiştirecek olan birinci şahıs nişancı modunun ekleneceğine dair söylentiler var.


katılacak mısın Fortnite 3. Bölüm 4. Sezon Kırılma Etkinlik? Bir sonraki bölümde ne görmeyi umuyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde arkadaş olun.




Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2022/12/when-is-fortnite-chapter-3-season-4s-fracture-event

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir