Disney Plus’ta ‘Andor’ Finali mi?


En son Star Wars şovu geliyor Disney artı bir mutlak vurucu. Andor2016’lara giden beş yıllık dönemde geçen bir prequel hikayesi haydut birmutlaka görülmesi gereken bir TV.

12 bölümün tamamı şimdi mevcuttur.

diego luna totaliter Galaktik İmparatorluk’a karşı Rebel Alliance’ın ilk günlerinde bir casus olarak hayati bir rol oynayan Cassian Andor olarak geri dönüyor. Ayrıca yayın yapabilirsiniz besteci Nicholas Britell’in karamsar film müziği ilk sekiz bölüm için.

Andor bölüm yayın tarihleri ​​ve saatleri

İşte Disney Plus’ta Andor’un tam programı onaylanmış resmi Star Wars Twitter hesabı tarafından. Yeni bölümler genellikle gece yarısı PT’de düşer (3:00 ET/8:00 GMT/17:00 AEST).

Bir römork var mı?

Lucasfilm’in bize verdiği birçok römorklar şovun yayınlanmasından önce, en son ana şirkete gelmek Disney’in D23 Fuarı Eylül başında. Ayrıca kontrol edebilirsiniz 9 dakikalık ön izleme (çoğunlukla 3. bölümden sahneler) Disney Plus’ta.

Andor ikinci sezonu alacak mı?

Kesinlikle olacak. Yaratıcı Tony Gilroy Mayıs ayında onaylandı Yıldız Savaşları Kutlaması Anaheim şovun doğrudan Rogue One’a götüren 12 bölümlük ikinci bir sezon için geri döneceğini. 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı belli değil, ancak muhtemelen 2023 veya 2024’te Disney Plus’ı vuracak. Yıldız Savaşları Kutlaması Avrupa gelecek nisan.




Kaynak : https://www.cnet.com/culture/entertainment/in-the-andor-finale-on-disney-plus/#ftag=CAD590a51e

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir