Dead Island 2 Oynanış Vitrini 6 Aralık’ta Duyuruldu



HELL.A. Evet.

Dead Island 2 için bir gecikmenin onaylanmasından sadece bir hafta kadar sonra – gelecek yılın Nisan ayına kadar – yeni bir oyun vaat eden bir vitrin duyuruldu. Yayın 6 Aralık’ta 20:00 GMT / 21:00 CET / 13:00 PT’de yapılacak ve büyük ilgi “oyuna ve özelliklerine özel bir ilk bakış” olacak.

Ağustos ayında yeniden ortaya çıktığından beri, zombileri katleden açık dünya hakkında çok az şey gördük. Belli ki çıkışına daha aylar var ama oynanışı derinlemesine incelememiz gerekiyor. Umarım bu vitrin bize nasıl bir araya geldiğine dair çok daha iyi bir fikir verir.

Makalenin tamamını pushsquare.com’da okuyun


Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2022/11/dead-island-2-gameplay-showcase-announced-for-6th-december

Yorum yapın

SMM Panel PDF Kitap indir